Briceni, Moldova
www.viva-igna.com
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Viva Igna SRL
Caracteristicile gustative ale merelor noastre in stare proaspata satisfac cele mai rafinate cerinte
Despre noi
ompania Viva Igna SRL este situata in satul Grimancauti, raionul Briceni, la distanta de 240 km de Chisinau, zona Nord-Est, 15 km de la hotarul cu Ucraina.
Viva Igna SRL este unul din cei mai mari producatori agricoli din regiunea Nord, cu terenuri cultivabile de peste 370 ha. Suprafata plantatiilor multianuale constituie 97 ha, din care: livada roditoare - 54 ha si livada tanara - 43 ha. Pe o suprafata de 275 ha se mai cultiva: culturi cerealiere (grau, orz) si tehnice (rapita, soia, floarea soarelui), material saditor pomicol.

Intreprinderea produce si comercializeaza anual mere de diverse soiuri (Jonatan, Discovery, Florina, Renette Simirenko, Idared, Golden Resistent, Mantuaner, Slava Pobediteliu si alte soiuri) - capacitatea totala 1000 tone, cartofi (soiuri de elita si I reproductie: Romana, Agata, Condor), pomi fructiferi (mere, pere, prune, ciresi, visini), culturi tehnice si cerealiere de prima grupa, ceapa, rosii, varza.

Viva Igna SRL detine doua magazine agricole: in orasul Briceni si in satul Grimancauti prin intermediul carora comercializeaza mijloace de productie.
Principalele piete de desfacere sunt cele din Federatia Rusa, Belarus, Ucraina, iar in ultimul timp se fac tot mai multe incercari reusite de a patrunde si pe pietele Romaniei , si altor tari din Europa de Vest si de Est.
Gospodaria dispune de un frigider modern cu atmosfera controlata cu o capacitate totala de pana la 1000 tone productie agricola, care permite vanzarea fructelor si legumelor in afara sezonului.
Calitatea produsului este asigurata prin respectarea stricta a standardelor nationale si internationale. In anul 2008 intreprinderea a fost certificata dupa Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului si Calitatii - GLOBALGAP pentru produsele sale agricole de valoare inalta. Acest certificat reprezinta un criteriu indispensabil pentru piata internationala. Compania este in continua dezvoltare a calitatii produselor si deservirii clientilor.

Dotarea cu un parc de tehnica agricola moderna, permite gospodariei prestarea serviciilor agricole mecanizate si de transport la cel mai inalt nivel.
Noi suntem interesati sa stabilim relatii de lunga durata cu companiile care activeaza in domeniul agricol (exportatori, distribuitori, linii de ambalare etc.). De asemenea, suntem dispusi sa stabilim un dialog cu investitorii potentiali si/sau proiectele investitionale in domeniul productiei si prelucrarii agricole.
Caracteristicile gustative ale merelor noastre in stare proaspata satisfac cele mai rafinate cerinte anul imprejur!
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: 21-50
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei Viva Igna SRL
Adresa S. Grimancauti, str. Livezilor 17
Oras/Sat Briceni
Tara Moldova
Telefon +373-247-23108, +373-691-25817
Website
Viva Igna SRL
Caracteristicile gustative ale merelor noastre in stare proaspata satisfac cele mai rafinate cerinte